Ribolovne dozvole

Prodajemo sve vrste godišnjih (osnovnih i posebnih), dnevnih i višednevnih dozvola za ribolov na moru u 2018. godini

I u 2018. godini nastavlja se prošlogodišnji način izdavanja elektronskih dozvola. Kompletan sustav distribucije i izdavanja dozvola za ribolov na moru odvija se informatičkim putem, te su međusobno povezani, Ministarstvo PRRR – Odjel za ribarstvo, Hrvatski savez za sportski ribolov na moru i sportski klubovi – udruge članice nacionalnog Saveza.

Shodno određenju novog Zakona o morskom ribarstvu posebno skrećemo pozornost;

– Zadnji rok za kupnju godišnjih dozvola za ribolov na moru u 2018. godini je 01. ožujak 2018. godine,
– Godišnju dozvolu mogu kupiti i strani državljani,
– o obavezi označavanja ulova u sportskom i rekreacijskom ribolovu na moru kao i s ostalim određenjima Zakona o morskom ribarstvu i Pravilnika o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru – NN 122/2017 (8. 12. 2017.), također je potrebno da se detaljnije upoznate.

Zainteresirani za kupnju željenih dozvola (godišnja sportska ili rekreacijska dozvola, dnevna ili višednevna i posebne godišnje dozvole), mogu ih kupiti na više načina:
E-mail porukom s traženim podacima na ribolovnedozvole@srkoradazagreb.hr

uz uplatu Internet bankarstvom ili općom uplatnicom (pošta, banka, FINA, ….) na naš IBAN račun HR7723400091110067619 SRK „Orada“ Zagreb. Dozvola se izdaje po primitku uplate na račun kluba ili primitku potvrde o plaćanju Internet bankarstvom u privitku elektronske poruke. Uplaćuje se ukupni iznos željenih dozvola, stoga je potrebno navesti, osim osnovne godišnje dozvole sportske ili rekreacijske ( jer se uz iste ostvaruje pravo kupnje dodatnih dozvola), poimenično sve posebne dozvole koje su uplaćene u ukupnom iznosu. Kod kupnje posebne godišnje dozvole za ribolov udičarskim alatima za veliku ribu, stajaći parangal, vršu za lov ribe, ribolov umjetnom rasvjetom i ostima, ako se obavlja s plovila,osim obaveznih podataka o ribolovcu, potrebno je navesti oznaku plovila (jednog do tri), s kojeg će se obavljati ribolov navedenim alatima (članak 14. Stavak 7 Pravilnika o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru NN 122/2017 (8. 12. 2017.)

Ostali traženi podaci u e–mail poruci su;
– ime i prezime,
– broj osobne iskaznice i koja ju je PU izdala,
– OIB,
– datum rođenja,
– adresa prebivališta,
– te po osobnoj volji i kontakt telefon odnosno mobitel na koji će osobi- vlasniku dozvole biti uzvraćeni brojevi kupljenih dozvola, jer u pravilu brojeve (tzv. „pinove“) dozvola, odnosno po iskazanoj želji, ispise originala dozvole šaljemo u privitku povrata elektronske pošte na Vaš e-mail.

Sve podatke unositi temeljem vjerodostojne dokumentacije za svaku vrstu dozvole, Rješenje (o mirovini za prijevremeno umirovljene, o statusu HRVI, …..).

Direktnom gotovinskom kupnjom kod naših članova ovlaštenih za prodaju dozvola;

– Zdenko Mažuran 098 16 19 220
– Marija Turković 091 78 44 220
– Dejan Majsec 099 333 3455

Uredovno vrijeme za prodaju dozvola je ponedjeljkom i četvrtkom od 18,00 do 19,00 sati, u klupskom prostoru Trnjanska 42, Zagreb. Ukoliko niste u mogućnosti doći u uredovno vrijeme nazovite nekog od gore navedenih članova ovlaštenih za gotovinsku prodaju dozvola.

Na prodajnim mjestima vanjskih partnera SRK „Orada“ Zagreb;
„Topfishing“ Jablanska ulica 82, 10000 Zagreb, telefon 01 5531 477
„Maguro Pro Shop“ Savska cesta 41, 10000 Zagreb, telefon 01 6191 775

Cijene su iste bez obzira na način i mjesto kupnje a u nastavku slijedi cjenik svih dozvola sa navedenim graničnim godištima pojedinih kategorija članstva. U ukupnoj cijeni dozvole sadržana je i članarina HSSRM i SRK „Orada“ Zagreb.

Ukoliko imate dodatna pitanja, nazovite 098 74 00 94 Mihovil Petrinović (predsjednik SRK „Orada“ Zagreb).

CJENIK sportskih dozvola za ribolov NM 2018.

————-

PRODAJA DOZVOLA STRANIM DRŽAVLJANIMA

Određenjem novog Zakona o morskom ribarstvu omogućena je kupnja godišnjih dozvola za ribolov na moru i stranim državljanima. U našem klubu prodajemo sve vrste osnovnih godišnjih sportskih i rekreacijskih dozvola (samo do 01.03.2018.godine) te posebne dozvole koje je moguće dokupiti uz prethodno kupljenu osnovnu godišnju dozvolu, kao i jednodnevne, trodnevne i sedmodnevne dozvole (do 31.12.2018.godine). Cjenik svih vrsta dozvola pogledajte na www.srkoradazagreb.hr

Osoba – strani državljanin može kupiti željenu dozvolu na dva načina. Gotovinskom uplatom na našim prodajnim mjestima ili „on line“ preko interneta slijedeći niže navedenu uputu. Ukupnu cijenu jedne ili više željenih dozvola potrebno je uplatiti u domicilnoj valuti po srednjem tečaju kunske protuvrijednosti iz našeg cjenika dozvola. Ako osoba posjeduje člansku iskaznicu svojeg nacionalnog Saveza za sportski ribolov na moru, ukupnu cijenu umanjuje za 50 kuna, ali uz obavezu dostave preslike osobnog dokumenta koji to potvrđuje. Na ovu ukupnu cijenu potrebno je još dodati 50 kuna za bankovnu transakciju (doznaku) uplate. Uplatu izvršiti na IBAN račun HR7723400091110067619 u korist SRK „Orada“ Zagreb. Oznaka banke je: SWIFT (BIC) PBZGHR2X

Na naš e-mail; ribolovnedozvole@srkoradazagreb.hr poslati:
– ime i prezime,
– broj osobne iskaznice i tko ju je izdao,
– datum rođenja,
– adresa,
– država,
– državljanstvo,
– (člansku iskaznicu svojeg nacionalnog Saveza – eventualna varijanta),
– ako je plaćeno Internet bankarstvom poželjno je u privitak staviti potvrdu o nalogu plaćanja,
– i e-mail na koji ćemo uzvratiti originale kupljenih dozvola u PDF. formatu.
– navesti poimenični popis svih dozvola koje ste uplatili u ukupnom iznosu

Dozvole izrađujemo odmah po vidljivosti uplate na našem IBAN računu.